Agizzles

Art is your legacy

Een liefdesbrief aan de kunst. Hoe koppelen we onze creativiteit los van automatische piloot en scheppen we de moedige en originele concepten die extra waarde geven aan ons leven en misschien ook wel aan de hele wijde wereld?

A&G is gefascineerd door nieuwe ideeën en talentvolle mensen. En daarom zal A&G naast de workshops andere zaken realiseren zoals kledingsstukken, drukwerk, projecten en diverse producten ...

Art is your legacy zal elk jaar ondersteund worden door een kunstenaar. Kinderen leren zijn of haar werk kennen en maken eigen creaties. De kunstenaar krijgt op het einde van de rit een gepersonaliseerd boekje van de gemaakte tekeningen. Elk jaar organiseren we een kunstfeest en een tentoonstelling op een unieke locatie, als dank naar de kunstenaar.

Art is your legacy wordt ondersteund door ambassadeurs, kunstenaars, een curator, een meter en een peter. Het is met groot voorrecht dat A&G omsingeld wordt met creatieve vertegenwoordigers.

Kunstenaar
Stefan Peters
Stefan Peters is een hedendaagse kunstenaar. Vaak wordt hij omschreven als een landschapsschilder van de eenentwintigste eeuw. A&G vindt Stefan Peters eerder multidisciplinair. In zijn werken vinden realiteit en fantasie elkaar. Stefan Peters werkt graag samen met andere disciplines zoals mode en architectuur. Tijdens de workshops kijken we naar zijn werk.

www.stefanpeters.be

Peter
Diederik Vandendriessche
Doctor in de rechten, ondernemer, kunstliefhebber, denker, sportief, positief. Hij streeft naar schoonheid. Voor eeuwig gelooft hij in A&G!

Drawing work (portrait) in progress

Meter
Winke Besard
Beeldhoudster. Winke Besard is een authentiek natuurtalent dat alle opgelegde patronen uit de weg gaat, resoluut kiezend voor de uitdrukking van het essentiële.

www.winkebesard.be

Cargo Mas

A&G is fan van Cargo Mas. Cargo Mas is een muziek collectief met invloeden uit jazz-funk, latin, hiphop en rock-’n-roll. De muzikanten van Cargo Mas speelden individueel ook al bij artiesten zoals Zap Mama, Lianne La Havas, Gabriel Rios, Dez Mona, …

www.cargomas.com

Curator
Bert Haelvoet
Bert Haelvoet is een Vlaams acteur en theatermaker. Eerder speelde Haelvoet diverse rollen in het met een Emmy Award bekroonde sketchprogramma Wat als?, speelde onder andere in de langspeelfilm De helaasheid der dingen als Nonkel Koen. Bert is sinds 1998 lid van het absurdistische theaterduo Bert of Roy. En bovendien is hij een grote kunstliefhebber. Dit zijn maar enkele elementen van deze getalenteerde heer.